Styrelsen

Ordförande: Violinisten Yuri Efimov har stor erfarenhet som orkestermusiker och sitter i 1:a violin hos Göteborgs Symfonikerna sedan 2007. Han är utbildad vid Musikkonservatoriet i St. Petersburg och Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Har även studerat dirigering och varit gästdirigent hos Oscar Fredriks Sinfonietta i Göteborg.

Ledamot: Olga Mikhaylova är verksam som pianist, ackompanjatör och pianolärare. Hon studerade på Musikkonservatoriet i St. Petersburg, Ryssland och Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, har vunnit flera priser och tilldelats stipendier från Kungliga Musikaliska Akademien. Olga har framträtt på olika scener i Europa, Kina och Ryssland. Vid sidan av karriären som musiker arbetar hon som lärare på Maestro Akademien, Metapontum Kulturskola samt som ackompanjatör på Lilla Akademien i Stockholm.

Ledamot: Karl Nicklas Gustavsson har varit verksam som tonsättare sedan tidigt 90-tal och har en gedigen verklista med symfoniska verk, kammarmusik, vokalverk och solostycken. Studerade komposition på Guildhall School of Music & Drama i London 2001-05 och har fått sin musik framförd av ett stort antal musiker/ ensembler på festivaler och konserter i Europa. Han är även verksam som musikproducent och driver Hb iliad Kulturproduktion tillsammans med sin fru Inese Klotina som är pianist. Bolaget producerar cd-skivor, gör ljud & videoupptagningar och har regelbundna samarbeten med institutioner & musikföreningar i konstnärliga och pedagogiska projekt.