Medlemskap

 

– Vill du bli medlem i föreningen?

Då är du hjärtligt välkommen! Som medlem får du kontinuerlig information om vår verksamhet, rabatterat pris på evenemang samt förmånen att få träffa musikintresserade & musiker!

– Hur blir man medlem?

Man betalar 100 SEK till bankgiro 520-5505. Som meddelande skriver man in sin e-mail adress – om det går inte att skriva @ på internetbanken så gör ni ett mellanslag istället.

– Vad förväntas jag att göra?

Medlemskapet är först och främst ett sätt att stödja föreningens verksamhet, exempelvis tävlingen Stockholm International Music Competition. Visst behöver vi hjälp ibland och är naturligtvis tacksamma om medlemmar vill engagera sig som publikvärdar eller tävlingsfunktionärer, men medlemskapet innebär inga förpliktelser utan man väljer själv i vilken grad man vill engagera sig.

– Vilka evenemang får man rabatt på?

I nuläget ges medlemsrabatt för evenemang som arrangeras av Concertante kulturförening samt konsertserier som arrangeras av Iliad Kulturproduktion. Medlemmarna informeras via föreningens hemsida, nyhetsbrev och möten. På sikt hoppas vi kunna utöka medlemsförmånerna.

– Vad mer?

I nuläget kommer vi att ha fullt fokus på Stockholm International Music Competition som går av stapeln den 6-9 juni 2014, men vi planerar att kalla till medlemsmöte i början av hösten 2014 till en informell tillställning med lite musikunderhållning då vi presenterar framtida evenemang.

Välkomna!

Styrelsen